Психологическа помощ за теб

Избери > Запази  > Плати, Готово

 Цена на посещение от 50 до 60 мин – 50лв

Онлайн консултация с психолог Краси Георгиев


 

Адрес

Онлайн консултация

Поща

office@krasigeorgiev.com

Телефон

0878 781 654

 Стъпки за резервиране на час:

  1. Избери  ден и час, който ти е удобен в КАЛЕНДАРА ми
  2. Запази го, регистрирайки имейла си
  3. Плати чрез една от изброените опции от страницата, която  излиза след заявяване на час тук или в мейла ти/ Входяща поща
  4. Ела на срещата онлайн
  • Имаш 24 часа за извършване на плащането. Ако не постъпи сума за резервирания час, резервацията автоматично се изтрива.
  • След като плащането постъпи в сметката ми, часът се резервира за теб.
  • Цена на посещение от 50 до 60 мин – 50 лв.
  • Избери най- удобния метод за плащане от страницата, която ще се отвори, след като направиш резервацията. Има следните опции:

%

от клиентите ми са подобрили качеството си на живот

%

от тях са се справили с проблема си в рамките на до 10 срещи

%

от клиентите ме търсят отново при нова житейска трудност

%

от ми клиенти споделят, че в следствие на срещите ни са направили мечтани житейски промени

Открий ме:

Пиши ми:

13 + 4 =

Хората ми се доверяват, защото:

Имам ОПИТ

От 1999 година работя като психолог. Имам дългогодишен опит в работа с всякакви житейски проблеми на клиенти от различен социален статус, пол, възраст и държава. Доверяват ми се както собственици на вериги магазини, така и студенти. Клиентите ми са с разнообразни професии – от журналисти, през адвокати, домакини, до работещи в чужбина високо квалифицирани специалисти. 

Имам десетки успешни случаи в дългогодишната си практика. Вижте сами какво споделят част от хората, които ми се довериха. 

Предлагам КАЧЕСТВО

Предлагам 100 % качествена професионална психологическа подкрепа с пълен фокус върху нуждите на клиента и пълна конфиденциалност за всичко, което се коментира помежду ни. 

Преминал съм през различни сертификации и обучения и съм специалист в различни направления, което ми дава по-мащабен поглед над ситуацията.

Фокусът на работа е изцяло върху клиента и неговите индивидуални нужди в конкретния момент.

Работя ЕФЕКТИВНО

Работя със 100% естествени за човешкото тяло и психика методи.

Използвам индивидуални и доказано ефективни психологически техники, създадени от мен. Не робувам на нито една конкретна парадигма, защото вярвам, че всеки човек и обстоятелствата в живота му са уникална комбинация, която е невъзможно да бъде успешно вкарана в рамка.

Не изписвам лекарства, а стимулирам личния потенциал на всеки един мой клиент с цел той сам да развие способност да се справя с трудностите.

Щом си тук, значи си готов за тази стъпка

Или, както много хора казват, отказването на цигари е много лесно, правили сме го хиляди пъти. Така се получава с повечето ни опити да се променим. Защо става така? Защото за промяната е нужно нещо повече от това да искаме да се променим. Трябва да направим волево усилие в ПРАВИЛНА посока, с ПРАВИЛНИТЕ за нас инструменти и най- вече – да бъдем постоянни. Kогато не се получава, да продължаваме, а когато започне да се получава, да не спираме!

Промяната идва с Действията! 

Вземи повече от живота!