Календар за резервации

Избери > Запази  > Плати, Готово! 

март 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Стъпки:

  1. Избери  ден и час, който ти е удобен
  2. Запази го, регистрирайки мейла си
  3. Плати чрез една от изброените опции от страницата, която  излиза след заявяване на час тук или в мейла ти – папка Спам / Входяща поща
  4. Срещаме се  
  • Имаш 24 часа за извършване на тази последна стъпка. Ако не постъпи сума за резервирания час, резервацията автоматично се изтрива.
  • След като плащането постъпи в сметката ми, часът се резервира за теб.
  • Цена на посещение от 50 до 60 мин – 50 лв
  • Избери най- удобния метод за плащане:

Хората ми се доверяват, защото:

Имам ОПИТ

От 1999 година работя като психолог. Имам дългогодишен опит в работа с всякакви житейски проблеми на клиенти от различен социален статус, пол, възраст и държава. Доверяват ми се както собственици на вериги магазини, така и студенти. Клиентите ми са с разнообразни професии – от журналисти, през адвокати, домакини, до работещи в чужбина високо квалифицирани специалисти. 

Имам десетки успешни случаи в дългогодишната си практика. Вижте сами какво споделят част от хората, които ми се довериха. 

Предлагам КАЧЕСТВО

Предлагам 100 % качествена професионална психологическа подкрепа с пълен фокус върху нуждите на клиента и пълна конфиденциалност за всичко, което се коментира помежду ни. 

Преминал съм през различни сертификации и обучения и съм специалист в различни направления, което ми дава по-мащабен поглед над ситуацията.

Фокусът на работа е изцяло върху клиента и неговите индивидуални нужди в конкретния момент.

Работя ЕФЕКТИВНО

Работя със 100% естествени за човешкото тяло и психика методи.

Използвам индивидуални и доказано ефективни психологически техники, създадени от мен. Не робувам на нито една конкретна парадигма, защото вярвам, че всеки човек и обстоятелствата в живота му са уникална комбинация, която е невъзможно да бъде успешно вкарана в рамка.

Не изписвам лекарства, а стимулирам личния потенциал на всеки един мой клиент с цел той сам да развие способност да се справя с трудностите.

%

Успеваемост

Брой индивидуални клиенти

Успешни истории

Вземи повече от живота!