Клиентите ми споделят…

Борис 

30г.

Преди няколко години претърпях нервен срив, който ми докара постоянни паник атаки и упорито безсъние. Въпреки помощта от тогавашния ми терапевт единствения начин да спра симптомите беше да премина на хапчета. В кабинета на Краси дойдох, защото за трети пореден път не успявах да се отърва от хапчетата. Всеки път, когато пробвах да спра антипсихотиците резултатът беше един и същ – засилена тревожност и пулс от 100 до 120 почти през целия ден! Всеки ден, а понякога и през нощта, без да мога дори да заспя! Бях започнал да се отчайвам от състоянието си. Дихателните техники, които практикувах в кабинета на Краси дадоха резултат – тревожността намаляваше. От подсъзнанието ми излизаха всякакви изкривени модели на мислене и стари спомени, които дори не знаех че нося със себе си! В крайна сметка ми трябваха няколко месеца, за да се изчистя напълно. В момента не изпитвам никаква паника или тревожност и определено мога да кажа, че терапията си заслужаваше!

4_5_stars

Иван

Банкер

„Мога само да изкажа благодарността и удовлетворението си от професионалната работа на Красимир. От страни работата му ми изглеждаше лесна, но ефектът на срещите ни за мен беше наистина впечатляващ. Методите му са много работещи. Горещо го препоръчвам на всички, които се колебаят! „

4_5_stars

Александра

Йога инструктор

Краси преобърна живота ми на 360°С. Благодарение на него аз открих себе си. Измъкна ме от лапите на Паническото Разстройство и Агорафобията и започнах да следвам мечтите си.

Огромно Благодаря, Краси! „

4_5_stars

Иво

Мениджър търговски отдел

„Красимир Георгиев е отличен специалист, напълно отдаден на работата си! С неговата помощ преодолях редица проблеми – натрапливите си мисли, фобията ми от вода, смъртта на родителите ми. Безкрайно  благодарен съм за неговото търпение и проницателност. Препоръчвам го на всеки, който търси качествен експерт психолог, който работи за резултати!“

4_5_stars

Мария

Маркетинг мениджър

„Сега съм по-спокойна, по-уравновесена и много по-щастлива. Вече използвам техниките, на които Красимир Георгиев ме научи, навсякъде и по всяко време. Всичко е въпрос на мотивация – искаш ли наистина нещо да се промени. Аз исках и съм много щастлива, че попаднах на човек като него, който наистина да ме подкрепи по правилния начин и с правилните прийоми.“

4_5_stars

Светлана 

Икономист

Краси Георгиев на първо място е добър човек, съпричастен и винаги готов да помогне. Друго, много важно нещо, е високият му професионализъм, наистина помага, разбира се, когато и съответния човек не е пасивен. Работата ми с него винаги ми носи ползи и позитиви, за което сърдечно му благодаря!“

4_5_stars

Ива

Студентка

„Давам му най-високата възможна оценка, бих създала нова скала за него, например до 10 и бих му дала 10. Всеки ден благодаря, че съм го срещнала и ако случайно на някой звучи пресилено: не само веднъж на ден благодаря, и по два, три пъти дори. Подкрепи ме по пътя, който сама избрах: пътя на Истината, по-пътя да бъда себе си, живеейки извън Матрицата и то с всичко най-добро на което е способен от цялото му огромно сърце. „

4_5_stars

Александър

IT

„Преди 5 години, за първи път посетих кабинета на психолога Красимир Георгиев. Положението ми беше станало абсолютно нетърпимо и в личен и в професионален план. С негова помощ овладях себе си и постепенно животът ми се нормализира. Сега разчитам на него като на патерица в трудни моменти. За мен той е допълнителен ресурс, към който посягам винаги когато почувствам, че имам нужда – независимо дали е нещо, свързано с работа, семейството ми или нещо друго. И най-ценното за мен е, че всичко в работата му е напълно конфидецниално, за разлика от приятелските разговори.“

4_5_stars

Теодора

Майка на 3 деца

„Потърсих психологическа консултация, защото се чувствах напълно изчерпана от идеи и желание да правя каквото и да е. Тотален бърн аут. Работихме едва четири пъти.  Не зная как успя да го направи, но на петата седмица и малко на шега кандидатствах на мечтаната за мен работа и МЕ наеха почти веднага!!!Единственото, за което съжалявам, е че не го потърсих по-рано. Мисля занапред да го използвам във всяка трудна стъпка от живота ми.“

4_5_stars

Любомира

Юристконсулт

Краси Георгиев оставя в работата си частица от себе си, което го прави не просто добър, а голям професионалист. Начинът, по който те предразполага да се чувстваш и споделяш, го прави предпочитан и наистина добър в областта си. С негова подкрепа не само съм изчистила страхове, но и имам една голяма сбъдната мечта, а тя стана реалност, защото той ме накара да повярвам в себе си и в това, че ако човек наистина пожелае нещо, той ще го постигне!

4_5_stars

Ана

Счетоводител

„Това, което ми харесва най-много в Краси, е неговата адекватна и проницателна мисъл, неговата мекота и търпение. Винаги съм получавала изключително професионална помощ от него, колкото и объркана да е била ситуацията. Той е човек с много опит и много знания и това се е доказвало многократно, не само с мен, но и в работата му с  мои приятели, на които съм го препоръчвала и всички са оставали доволни.

4_5_stars

Мария

Художник

Най-голямата промяна в живота ми не беше конкретно с решаването на проблема, заради който потърсих психолог, а това, че намерих неподозирани сили в себе си и започнах да постигам целите си една след друга. Красимир Георгиев е много нетрадиционен психолог. Няма я тази студенина, не те гони след изтичането на 60-тата минута, не говорите до припадък общи приказки. Но, въпреки това, работата му даде 100% резултат при мен!!

4_5_stars

Елена

Пътешественик

„Не съм от хората, които са имали големи драми в живота си, но реших да си поговоря със страничен човек за нещо, което ме мъчеше емоционално твърде дълго време. Благодарение на срещите ни получих много повече от страничния поглед, заради който го потърсих – научих нови техники, с които да се справям с досадни ежедневни ситуации. Придобих повече самоконтрол, започнах да синхронизирам мислите, действията и чувствата си и до голяма степен си върнах контрола за много неща в живота ми, за което искрено много благодаря.

4_5_stars

Мия

Журналист & PR

„Живяла съм в чужбина (и там е напълно нормално човек да посещава такъв тип специалист редовно). Та, имам впечатление от различни психолози и психотерапевти в България и в Европа. Това, което отличава работата на Краси, е индивидуалният му и мек подход към определяне на нуждите на човек, фактът, че фокусът винаги е върху истинските ми проблеми и това, че предлага непрестанно начини за справяне със ситуацията. Неговата цел е да се подобря, а не да ме влачи с години, като редовен клиент. Това е наистина рядко срещано в тези среди и много важно за мен!

4_5_stars

Светла

„Мога само да се похваля с резултати: От Април 2015 започнах да посещавам Красимир Георгиев и бавно намалявам АД, което беше максимална доза – 5 хапчета и 2 Атаракс за сън. За 5 месеца успях да намаля приема на медикаменти до 1 таблетка АД на ден. Правя дихателни упражнения всеки ден. С него работихме по много мои теми: контрола, чувството за вина, ПА от асансьор, метро, кола, театър, натрапчиви мисли, напрежение в гърлото при преглъщане. Вече се чувствам много добре и ще продължа чистенето на нещата, които ми пречат, въпреки че нямам голяма подкрепа у дома, не работя и съм зависима. Но, по пътя винаги има и ще има препятствия, знам, че вървя в правилната посока, която  усетих при терапията: Изживяване на смисъла и наслаждаване на живота сама и независима.

4_5_stars

Резултати от моята практика:

Човека ми се довериха през последните 10 години

%

От тях 86 % се справят с проблема, за който ме търсят, в рамките на 10 срещи

%

от клиентите ми се доверяват отново при нова трудност

%

100% от клиентите ми подобряват качеството си на живот

Често задавани въпроси:

❧ Как да си запазя час?

За най-голямо удобство, запазването на час за консултация се прави през календара на този сайт:

 1. Отивате на КАЛЕНДАР
 2. Избирате удобен за вас ден и час
 3. Виждате в календара моите свободни часове за дадения ден и
 4. Следвате няколко лесни стъпки за влизане в системата и създаване на заявка за резервация
 5. При финализиране на заявката излиза страница с детайли за плащане. Същите детайли се изпращат и на мейла. Проверете папка Спам, ако нямате нищо във Входяща поща.
 6. За да се финализира резервацията тя трябва да бъде заплатена до 24 часа след създаването й. Иначе ще бъде автоматично изтрита.

Ако по някаква причина не може да направите резервацията по този начин, може да ми се обадите по телефон или да ми пишете на Е-мейла, но имайте предвид, че не мога да отговоря по време на работа. 

❧ Кога, как и колко плащам?

 • След запазване на час се отваря страница с подробна информация за различни опции за плащане. Може да платите по най-удобния за вас начин (банков превод, western union, Рaypal, Еpay, Easypay).
 • Ценоразписът е посочен в страница Календар и в страницата за плащане, която се появява след завършване на резервация. 
 • Моля, забележете, че имате 24 часа за плащане на резервирания час. В противен случай резервацията ще бъде изтрита автоматично.

Заплаща се както следва:

  1. Предварително в пълен размер договорената сума за онлайн срещипакетни и промоционални цени на услуги;
  2. Предварително за лична среща в кабинета;
  3. Ако клиентът е възпрепятстван, трябва да се обади възможно най-рано за промяна на часа. Не по-късно от 24 часа. Сумата за консултацията не се връща, а остава за следващата насрочена среща.
  4. Ако има основателна причина за отлагане с предизвестие по-малко от 24 часа, сумата за консултацията не се връща, а остава за следващата насрочена среща.
  5. Ако клиентът не предупреди за отлагане/отменяне на насрочена консултация и/или няма основателни причини, консултацията се счита за проведена, а сумата за консултацията остава като компенсация за потърпевшата страна;

❧ Какво представлява една консултация?

 • Консултациите се извършват в рамките на предварително договорен брой срещи (в зависимост от заявката и индивидуалната нужда на клиента), всяка от които с продължителност от 60 минути.
 • Срещите се провеждат само след предварително договаряне на ден и начален час.
 • Всяка среща започва най-късно до 15 минути след уговорения начален час.
 • Прилага се правилото: една среща – един проблем.
 • Мястото на срещата се уточнява по време на резервирането на час (то може да бъде онлайн – по скайп, или лично, в кабинета, адресът на който е посочен в настоящия сайт)

В рамките на срещата клиентът споделя проблема, отговаря на доуточняващи въпроси и разисква казуса с психолога. Важно е клиентът да е напълно искрен и отворен към нови предложения и прилагане на предложените от психолога техники и упражнения. Често разговорът изглежда обикновен за клиента, но психологът е обучен в задаване на правилните въпроси, в преструктуриране на ума и приоритетите, в откриване на корените на проблема, затова е важно активното участие и откритост от страна на клиента. Като, разбира се, психологът спазва пълна и постоянна конфиденциалност за всяка информация, която научава от своя клиент, както и самия факт за потърсена психологическа помощ от дадения човек.

❧ Колко сесии ми трябват, за да има ефект?

Всеки човек е различна вселена. Също така няма шаблон, по който да се работи – зависи какви са целите ви, колко дълбоки са причините, предизвикали проблема, колко дълго са действали в живота ви, дали тези причини не обслужват други обстоятелства, с които не искате да се разделите, но най-вече колко усилия сте готови да инвестирате за промяната. Преди да дойдете при мен ви моля да се запитате – готови ли сте за истинска промяна? Защото не аз, а вие самите сте отговорни за изборите и действията си и когато настъпи моментът Вие ще трябва да се промените. Аз не мога да го направя вместо вас! 

Понякога една-две сесии може да са достатъчни, в други консултирането може да продължи месеци. Често се случва човек да постигне успех в първите крачки от промяната и да спре да изгражда новият си живот, след което отново да се върне в изходна позиция, затова е важно да има търпение и постоянство. 

❧ Искам да доведа някой със себе си, може ли?

За максимална ефективност е препоръчително психологическата консултация да се извършва на 4 очи, освен ако не е семейна или не се работи с малолетен.

Практиката ми категорично показва, че ако има страничен човек по време на работа, той влияе силно на клиента, прекъсва негативно целия процес на работа, клиентът не може да се съсредоточи и отпусне качествено. Ако имате близък приятел, който искате да дойде с вас за подкрепа, нека ви придружи до вратата, а след срещата ни може да споделите всичко, което искате. Ако имате проблем и не можете да стоите/излизате сами от вкъщи, нека придружител ви доведе и остави в кабинета, а след края на часа да ви забере. В крайна сметка, работата с психолог е време, което вие подарявате сами на себе си, за да се изправите пред най-съкровените си страхове, мечти и проблеми. Това е време, което е само и единствено за вас. Дайте си шанс за пълно потапяне в процеса на психологичната работа, а после може да бъдете с приятелите и близките си колкото искате. 

  Петя 

4_5_stars

„Краси работи с хора, които са се свързвали с мен по повод тревожните си разстройства. Тези, с които той е работил, имат отлични резултати, което много ме радва. Успех!“

Галина 

Собственик на верига магазини

„Краси не дава рецепта за щастие. Той ти помага да живееш с това, което си. Помага ти да откриеш отново силата, която си разпилял по пътя си. И тогава, разбираш, че всичко ти е наред, само си ЗАБРАВИЛ ДА ДИШАШ!“

 Ина

4_5_stars

Във връзка с предаването „Комбина“ по Нова, искам да благодаря за вашата подкрепа. Нямаше много време , за да кажа много неща свързани с паниката. Не можах да споделя най-важното, а именно как стигнах до там, но нищо ефект имаше за много хора които се престрашиха да споделят. Огромна благодарност на Красимир Георгиев, с негова помощ и взаимна работа аз пътувах сама, влязох в мола, и участвах в предаване. Бях спокойна и щастлива. Той наистина помага и то за кратко време, което всички ние искаме. Благодаря Краси, благодаря Veska Lazhova и на всички вас за подкрепата. 20.07.2015

    Веси

4_5_stars

Борих се 13 год с Паник Атаките. Стигнах до момент в който се чувствах абсолютно неадекватна спрямо ситуациите. Случвало ли ви се е да си забравите адреса?! …е на мен ми се случи – тотална блокировка. Бях ужасена, установявайки как тези състояния ограбват живота ми. Пиех анти депресанти, сменях лекарствата и нищо! Останах без работа… Страшна депресия, бира след бира… Не ми се живееше…Накрая решиха да ме пратят в болница. Отказах! Тогава започнах да търся психолог, като последна надежда. Попаднах на Краси случайно (но както знаем няма случайни неща). Направи ми 3 сеанса, подобни на ТЕС, но нещо друго. На 4тия ми каза:“Сега можеш да спреш лекарствата!“ Помислих си: „Тоя луд ли е? Как ще спра лекарствата ,аз не мога без тях!“ Но… реших да му се доверя, не за друго – знаех, че винаги мога да се върна към лекарствата 🙂 Спрях ги и … така вече 5 години!! Без паник атаки! Без депресии. Краси ми преобърна живота на 180 градуса и съм безкрайно благодарна за това. Вече ЖИВЕЕХ, ходех, навсякъде – нямаше я деперсонализацията, тунелното виждане, желанието да съм горе, в другото измерение. Запознах се с една жена (сега е най-добрата ми приятелка), която имаше агорафобия. Разказах и за Краси – тя също започна да ходи и след 6 сеанса хипноза е напълно добре! След като се справиха с фобията тя започна да си поддържа доброто състояние с дишане при Краси (чрез него се изкарват най- важните неща от подсъзнанието за преработване и трансформиране). Това ме мотивира и аз започнах да ходя на дишане, чистейки стари спомени и емоции. Много съм доволна, че помогнах. Краси няма претенции да сте спрели лекарствата или на 100 процента да сте „готови да промените мисленето си“, нито ви конфронтира със страховете ви, нито ви се налага по някакъв начин.Той е много внимателен, а работата му е плавен процес и всичко постепенно си идва на мястото. С лекота!! Истината е, че лекарствата са отрова за нашия организъм и ако имаме алтернатива, трябва с всички сили да се стремим към нея. Жалкото е, че аз изгубих 13 години в собствения си затвор,докато намеря пътя.Така че, ако ви хареса като човек и методите му ви допадат, можете да му се доверите напълно и ще живеете пълноценно, като мен.

Дарина

4_5_stars

Отидох при Краси с друг проблем и от дума на дума стигнахме до нещо, с което толкова дълго време живеех, че тотално бях свикнала с това състояние, приемах го за …нормално?! Не осъзнавах, че не е нормално да не мога да стоя под душа. Толкова силен страх от удавяне имах, че когато застанех под течаща вода, която се стича по лицето ми, изпадах в ПА. Започвах да се задушавам, направо полудявах. Косата се миеше само отделно от тялото. Сега ми звучи абсурдно, зная! Но…за мен това беше реалността години наред… След първата среща имах домашна работа. Мислих си, че се шегува с мен, когато ми каза да пробвам да се къпя „нормално“. За мен нормално отдавна беше друго…. Но, пробвах и открих, че страхът не е толкова силен!! След втората среща почти нямаше притеснения. След третата – е, вече всичко беше нормално 🙂 🙂 Направо се чудя как е възможно да съм чакала толкова дълго, че да спра да виждам проблемите си…Това ми отвори очите и за нещо друго – колко много неща още съм скрила старателно от себе си и имам тепърва да откривам… Безкрайно съм му благодарна, че работи наистина ефективно, че не ме остави да се предам И не ме притискаше да бързам с крачки, за които не бях готова!

    Патрисия

4_5_stars

Обърнах се към Краси в труден за мен момент, след преживян нервен срив, проблеми с храненето и депресия. Исках да изляза от дупката, в която бях потънала и не виждах изход и подходих към дишането с голям страх. Очаквах със страх ужасиите, които си представях, че ще видя, схващането на тялото.. всичко. За моя изненада, схващане нямаше, а по-скоро изключително интензивно изхвърляне на потиснати в мен емоции. Гняв, страх, болка, срам се изляха от мен, като от препълнена чаша. Не стана бързо, отне ми около 3 месеца, след нервния срив от почти година, за да се върна към по-нормалното си балансирано съществуване. Все още се боря с черните дупки и капани на мисълта, в които пропадам, но вече се чувствам много по-добре и щастлива на моменти. Страхът все още съществува, но е в обичайните граници. Смятам да продължа да дишам и да се грижа за себе си по един здравословен и устойчив начин. Признавам си, че бях много засрамена от себе си, реших, че съм един слаб човек, защото не успях да се справя сама. После осъзнах, че съм взела най-правилното решение за себе си и препоръчвам на всеки, който чувства, че в някакъв момент се загубва и не може да се открие да потърси помощ от обучени да помагат специално при такива житейски предизвикателства хора и най важното да намери „своя“ терапевт, на когото може да се довери. За мен това е Краси. Благодаря

    Любомира

4_5_stars

Нека и аз да опиша невероятно силния позитивен ефект, който дишането оказва върху мен. След първоначалната паника, породена от изтръпване на тялото, в следващите сесии спрях да му обръщам внимание и се обърнах към емоциите и размислите, които ми се случваха по време на дишането. Интересно е, че ми хрумват отговори на въпроси, идват констатации по теми, които изплуват докато дишам, които в нормално състояние не са ми хрумвали изобщо. Особено свежа и щастлива се чувствам след всяка сесия! Уникално чувство, невероятен заряд! За Краси мога да кажа, че е от онези специални хора, които може да си ги видял веднъж, но в тяхно присъствие изпитваш такова спокойствие, сигурност и блаженство, сякаш си ги познавал цял живот! Уникален човек, който оставя ярка следа в теб, след като веднъж вече си го срещнал. Давал ми е доста ценни съвети, след които мога да кажа, че част от проблемите, които нося в себе си, са решени до голяма степен, защото съм променила начина, по който гледам на тях, включая и страховете.
Накратко, Краси, бъди жив и здрав, защото си струва много хора да те видят и познаят.

    Илияна

4_5_stars

На сто процента подкрепям, думите на Краси за ефективността на техниките му, подплатена от резултатите на личния ми опит с практикуването и. Всъщност тази техника и Краси ми помогнаха да се освободя от модели, които ме съпътстваха от дете до преди две години, когато потърсих неговата помощ. Всеки човек си има неговите лични така наречени трагедии или драми,трудни моменти и събития, които коренно повлияват на неговия живот, отношението към себе си и близките и околните,всеки знае сам за себе си.Аз няма да вляза в подробности кое точно ме е отвело при него, но усещам и виждам резултата при себе си -техниката работи. Да допълня не на последно място, че спрях да Пуша, да пия алкохол и то напълно естествено, без да си го налагам,просто тялото ми няма нужда от тях. Промени се отношението ми към храната и храненето като процес, просто съвсем естествено без да си налагам се ориентирам и предпочитам да консумирам здравословна храна.

Вземи повече от живота!